Doorgaan naar hoofdcontent

Sjabbes

Bij de Opregte Sneeker ploft vandaag zondag 15 oktober op de Dag des Heeren, de Stadsgids van Sneek in de bus. Indirect verantwoordelijk hiervoor is een jonkje van twaalf - de bezorger, die overigens vaak de schuld krijgt - voor zo'n daad. De verantwoordelijkheid voor deze verspreiding, draagt volgens de Opregte Sneeker, het college van B&W van Sneek.
Dat wordt bemenst door pvda en cda met steun van christenunie!!!
D.O.S een vraag: Is dit soms een naeffect van het Siebelink-interview van dinsdag j.l..?
Bij mij viel de stadsgids van Sneek 2006/2007 gisteren (zaterdag) in de bus. Op sjabbat......heb ik geen moeite mee! De paus wel....hij staat meestal zondags op het bordes van de Sint Pieter te Rome.
Logisch toch, op zondag........de Dag des Heeren!

.....Hjo RAMADAN zonsondergang 18:51 uur

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer