Doorgaan naar hoofdcontent

Kyokushin - Karate Waterpoortcup Sneek 2006

Deze vrijdag en zaterdag staan volledig in het teken van de voorbereidingen voor de organisatie van de Waterpoortcup 2006. Internationaal Karatekampioenschap voor junioren en senioren.
Daarom hebben projectleider Niels en ik als coordinator van de vrijwilligers, er gisteravond - in café de Draai - maar eens een koper-rode-rakker op de gang van zaken genomen. De boog kan niet altijd gespannen zijn en heel belangrijk..... we hadden dorst. Tot nu loopt alles gesmeerd. Aanmeldingen uit geheel Europa. In de Wijd en Zijd van deze week staan mooie toernooidoelstellingen geformuleerd. Op de mat telt slechts het recht van de sterkste! Wij rekenen volgende week zaterdag in de Sneker Sporthal op een geweldig vechtsportgala, waar de vonken vanaf vliegen!!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer