Doorgaan naar hoofdcontent

Hjoed.

Vandaag ook nog veel positieve reacties ontvangen op mijn bescheiden rtv-optreden van vrijdag j.l. Ik hoorde, dat er ook (vak)mensen geinteresseerd in mijn fiergesicht Zeehonden in Dearsum.
Vandaag weer veel telefoon- en mail verkeer gehad met mogelijke vrijwilligers voor de Waterpoortcup in de Sneker Sporthal op zaterdag 21 oktober 2006. Langzaam worden de openstaande vacatures opgevuld.
AV Horror runner Jan Albert Veenema staat a.s. zaterdag bij de kassa voor de verkoop van toegangskaarten, Volwassenen 10 en kinderen 5 euro.

Vanmorgen met het Kadaster de zitting van de Rechter-Commissaris van morgen in Sint Nyk voorbereid. Er worden weer een aantal (grond)toedelingskwesties behandeld. Langzaam worden de contouren van ruilverkaveling scherp. Gelukkig.... duurt allemaal veel te lang!! Vanmiddag samen met collega J. om de tafel gezeten met mensen van de gemeente Skasterlan te Joure over het inrichten van een stuk of vier landschappelijke elementen (dorpsbosjes), Terugrijdend vanaf Joure naar Sneek, via de A7 ter hoogte van Bloksloot prachtig licht van de laaghangende zon. Indian Summer, volgens Van Morrison op de Radio! Volgens Piet is het gewoon Neisimmer! Vervolgens de A7-Poort-van-Sneek, de Prinses Margariettunnel. De tijd nodig voor het uitspreken van de naam van de tunnel duurt net zolang als het doorheenrijden met de auto!
Daarna links het hel-groen-schijnende Rasterhofpark met zijn prachtige, naar de Woudvaart uitstekende elzesingels. Binnenkort één van de kroondomeinen van Gerrit van der Valk c.s. De stadskant van het Rasterhof is helaas legaal geamputeerd door Rijkswaterstaat. Ik ga de kruising met de stoplichten rechtsaf, onder het Houkeslootviaduct, dat ik vanavond met hardlopen weer zal moeten passeren. Die Berenloop is geen cadeautje

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel