Doorgaan naar hoofdcontent

Carré in Sneek

Op de voorpagina van het Sneeker Nieuwsblad van vandaag zien we een artikel over de heer Hans Wijnstok, die een speelparadijs bouwt in Joure. "In totaal komen er in Nederland twaalf van dergelijk kinderparadijzen", aldus de heer Wijnstok. Op de zijkolom van de voorpagina, vertelt hij terloops, dat zijn Caré-theaterplan in Sneek defintief van de baan is en dat de kaartverkoop van de geplande theatervoorstellingen slecht loopt. Ik constateer, dat de heer W zich manifesteert op de bovenste ladder van het z.g."pop-corn" vermaaknivo, daar waar hij eigenlijk thuis hoort (zie mijn visionaire logje van 10 juni 2006) en waar ik hem oprecht heel veel persoonlijk en zakelijk succes toewens! Passie voor exploitatie en liefde voor de duurzame instandhouding van een Theater in een stad zoals Sneek, is echt iets heel anders!
Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel