Doorgaan naar hoofdcontent

Sneek-Programma Music Inn 2006/2007

Vandaag kreeg ik het programma van Frederika Koldijk van de Stichting Music Inn Sneek. Ik beveel prgramma van harte bij jullie aan!!
All Music is Folk Music. Aint ever seen no dog sing no song!!
Music Inn Sneek
Zaal: RSG, Almastraat 5, Sneek
0515-419302 of www.musicinnsneek.nl Voor een gezellig avondje realtime
zaterdag 30 september 2006, dubbelconcert
Johnny Silvo
Veel favoriete folksongs, repertoire dat varieert van jazz en blues tot folk, country en soul.“Ever bubbling”, enthousiast. Meest getalenteerde all-round entertainer, kolossale stem, uitstekend gitarist. Al 40 jaar artiest, levende legende !
Tom McConville & Dave Wood
Goede traditionele violist, unieke stijl en prachtige toon. Geweldige zanger, traditionele en hedendaagse songs. Samen met de jonge talentvolle gitarist David Wood.
zaterdag 28 oktober 2006
John Wright Band
Graag geziene gast bij Music Inn: 15e keer, grote faam als vertolker van hedendaagse en traditionele songs (folk, blues, pop en country). Weet daarmee de harten van zijn publiek te raken. Veel fans in de hele wereld.
vrijdag 8 december 2006, dubbelconcert
Allan Taylor

Sober maar krachtig, gewapend met inventief gitaarspel, warme stem en overtuigende eigen composities. Songs zijn mystiek en melodieus.
Keith Hancock
Bekende naam in Sneek, veel fans, excellent liedjes schrijver en virtuoos trekharmonicaspel. Zang is krachtig en pakkend.
zaterdag 13 januari 2007
Heather McLeod Band
Muziek niet in één hokje te plaatsen. Meest zelfgeschreven songs, geworteld in de traditionele folk en op smaakvolle wijze gemengd met invloeden uit de blues, jazz en pop.
zaterdag 10 februari 2007
Vin Garbutt

Meesterlijk en bij vlagen absurdistisch
entertainment. Songs die de nadruk legden op de milieuproblematiek, lang voordat dat ‘hip’ werd. Nummers altijd scherp en betrokken. Hilarische aankondigingen, omdat het leven er nu eenmaal is om van genoten te worden. Al zo’n 35 jaar in het folkcircuit. 2001 BBC ‘Best Live Act’
zaterdag 10 maart 2007
Cross Current
Afkomstig uit Engeland, Ierland en Schotland, brengen dwarsdoorsnede van Keltische traditionele en hedendaagse songs en instrumentals uit alle hoeken van de Britse muziekwereld. Fantastische muzikaliteit en aanstekelijke spelplezier.
The McCalmans vrijdag 23 maart 2007 of
zaterdag 31 maart 2007: dubbelconcert

Schotse folk met humor, rasmuzikanten en entertainers. Putten vooral uit de rijke Schotse muziektraditie. Weten muzikaal van wanten, bestaan al vanaf 1964, 27 LP's en CD's.
Norland Wind
Seizoensafsluiter van jewelste! Louter topmuzikanten uit de Ierse folkwereld:
van Clannad Ian Melrose, Noel en Pádraig Duggan; de van Riverdance bekende violiste Máire Breatnach, harpist Thomas Loefke en zangeres-gitariste Kerstin Blodig. Een buitenkansje!

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen herbouwd is ook een black box en in de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

First batch Denim

Helemaal zonder narcistische trekjes kom je er niet. Zeker niet als blogger! Gisteren ontving ik mijn absolute nouveauté op het gebied van spijkerbroeken. Ik bezit er nu één van de eerste driehonderd van the first batch ever afkomstig van Chris en Gavin van het eigenzinnige jeansmerk Ullac afkomstig uit Londen. De broeken worden per stuk gemaakt in een kleine italiaanse familie fabriek in Urbania. Er  wordt gefluisterd dat deze familie als 's wereld beste jeans in elkaar zet. Ik kan dat nu beamen en bevestigen. Het dragen van deze karakteristieke heavy, raw. 16oz selvedge en duurzame denim  geeft mij hetzelfde gevoel als mijn allereerste in 1965. Dat zegt toch wel wat.

For a Limbo Dancer

Wie wil er nu gewoon zijn?

De rentmeester aller rentmeesters Sybrand van Haersma Buma presenteerde onlangs de Gewone Nederlander tijdens de H.J. Schoo lezing. In de NRC van vandaag wijdt Lamyae Aharouay er een column aan. Ik vroeg mij af - bij het lezen van haar column - of ik eigenlijk wel een gewone Nederlander ben. Zou ik - met mijn geboorteplaats Hylpen, mijn langdurige Sneeker domicilie, mijn Friese identiteit en mijn Nederlandse paspoort - nog wel een gewone Nederlander zijn? Opgevoed zoals zovelen met het Nederlandse calvinistische credo "doe-maar-gewoon-dan-doe-je gek-genoeg" Misschien weet Lamyae het antwoord? Ik verdenk haar van een behoorlijk inzichtelijke helicopterview. Daarom stuurde ik  haar een mailtje. Eigenlijk, met de vraag hoe gewoon ik wel niet ben.
Beste Lamyae Tja.. de gewone nl-er. De vraag stellen is simpel; het antwoord....? Ik (67) geef je een subjectieve dwarsdoorsnede  van mijn bestaan door middel van circa twaalf jaar bloggen (3060) en twitteren (ongeveer 20.000 tweets) …

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel