Doorgaan naar hoofdcontent

ecoberm/shadidLangs de noordelijke rondweg Sneek wordt een deel van de berm opnieuw op profiel gebracht. De berm is zo ingericht, dat de weg goed kan afwateren naar de naastgelegen hoogwatersloot. Op die berm groeit volgend voorjaar een soortenrijke flora met veel bijzondere insecten en vlinders! Ik ben benieuwd wat het echt wordt.

Komend voorjaar b.l.w. maar weer even een plaatje maken.!

21:22 Ik kijk naar Omrop Fryslan, Tariq Shadid doet zijn verhaal in Factor Freed.
"Ik schrijf, ik spreek, ik speel muziek"
Hij heeft over de palestijnse zaak absoluut een objectieve mening !! Ten opzichte van zijn organisatie waarbij hij werkt: het Antonius Ziekenhuis vind ik zijn optreden twijfelachtig.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond