Doorgaan naar hoofdcontent

Een lik reklaaeme foar Jackson

JACKSON BROWNE & DAVID LINDLEY spelen volgende week zaterdag 12 augustus in de Heineken Music Hall in Amsterdam. R. en ik hebben de kaartjes allang in huis. Jackson Browne is een zeer invloedrijke californische singer-songwriter, die ook de politieke standpunten niet schuwt. Enorm populair in de jaren '70 en '80 met platen als "The pretender" en "Running on empty". Schreef ook mee aan "Take it easy" van The Eagles. Recentste live-plaat: "Solo acoustic Vol. 1". Werkt reeds sinds begin jaren '70 met multi-instrumentalist David Lindley, wiens samenwerkings-cv ronduit indrukwekkend is (Ry Cooder, Bob Dylan, Warren Zevon etc) en die ook met zijn eigen groep El Rayo X furore maakte. Bekendste nummers: The pretender, Running on empty, Lives in the balance, Here come those tears again.
http://www.jacksonbrowne.com/

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!



Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel