Doorgaan naar hoofdcontent

Blue Monday.

De titel van mijn logje van vandaag is ook de titel van een song van New Order. Zo blue was deze maandag ook weer niet ! Ik voel de 20 km SBS van zaterdag nog in de benen, maar voel ook een langzaam herstel. Woensdagavond maar weer even on-the-track. Over track gesproken, vandaag is de nieuwe CD van Bob Dylan uitgekomen "Modern Times" Er staat vanavond een recentie in de NRC. Televisielui, zoals Matthijs van Nieuwkerk hebben kennelijk het privilege om er al eerder naar te kunnen luisteren. Hij deed er zaterdag al konde van in de tv show van Claudia de Breij. Leuk programma, touwens! Ik was gisteravond onder de indruk van het optreden van Ad Verbrugge in VPRO's Zomergasten. Een jonge zeeuwse filosoof van Nederlands Hervormde afkomst en nog steeds praktiserend ook. Iemand, die Pim Fortuijn objectief beoordeelde. Een David Bowie fan. In zijn jonge jaren een fanatieke windsurfer. Robbie Naish was zijn sportheld. Het fragment van duitse filosoof Heidegger over techniek en het voorbeeld van een rivier; hoe je op verschillende manieren naar de rivier kunt kijken, vond ik prachtig. De rivier in zijn natuurlijke oervorm stromend door het landschap (zijn) en daarnaast een krachtcentrale (hebben) in de rivier, die het water doet stuwen om witte steenkool te kunnen produceren.
Ik ga het komend weekend kamperen op camping Vliegenbos in Amsterdam-Noord. Straks de laatste CD van BLOF nog even beluisteren! Mooie teksten om even tot rust te komen.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond