Doorgaan naar hoofdcontent

A Bigger BangVandaag weer begonnen met werken. Gelukkig is er airco in da house. De legionellabacterie is inmiddels uit het systeem verwijderd, zo blijkt uit recent arbonderzoek. De hitte houdt nog steeds aan......ik kan er niet zo goed tegen. Je kan je niet verstoppen. De schaduw is deze dagen mijn trouwe partner. Evenementen sneuvelen. De Wandelvierdaagse Nijmegen vorige week stopgezet. De Fietsvierdaagse in Drente afgelast. Er zijn meer mensen......maar ik klaag niet! De Stonesfans leggen a.s. maandag in de Arena te Amsterdam "de ketting op elf" voor de Tour van The Rolling Stones A Bigger Bang. Misschien wordt die tour ook afgelast in verband met de hittegolf....?? Ik zal er in ieder geval, om een andere redenen niet bij zijn. 9 oktober 1970 was mijn finest hour met de Stones. Lees mij logje van 28 mei 2006 nog maar eens!. Ik wens mijn vrienden Roelof, Hilde, Gerlofke, Anton Wiggert en alle andere fans/bezoekers een fantastiche avond daar in de Amsterdam Arena. Ik hoop, dat the Stones de gig van hun leven spelen, want ik ga binnenkort de dvd wel kopen

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond