Doorgaan naar hoofdcontent

Abercrombie and Fitch (A&F)

Sinds mijn 14e ben ik drager en verzamelaar van spijkerbroeken. Een sporadische uitzondering zal een begrafenis en/of een trouwerij zijn. Ik heb een bult in mijn kast liggen! Ik gooi niet vaak iets weg! Mijn eerste spijkerbroek was van het merk Lee, voor F.9,95 door mijn moeder gekocht bij de welbekende winkel S.E. Dijkstra op het Grootzand te Sneek. (Spijkergoed in Spijkergoed) Abercrombie & Fitch is een Amerikaans merk dat al jaren liefhebbers en fans heeft. Niet verkrijgbaar in Nederland. Velen lieten door vrienden shirts en sweaters meenemen uit de States.
Sinds gisteren ben ik de gelukkige bezitter van een Abercrombie and Fitch van het type: Harstar Flare. Deze broek van mexicaanse makelij heeft inmiddels zijn rituele wasbeurt achter de rug, gedroogd in het trappensgat op zolder: morgen doe ik em aan. Met veel dank aan P.


Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond