Doorgaan naar hoofdcontent

Meeltjen fan de Opregte Sneeker

Hoi Anske,Henk van der Veer mailde mij jouw weblog door. Gelukkig kon ik (en Henny ook nog), die prachtige prent over mij en professor huppelepuf, ik ben zijn naam even kwijt van zweinstein, laten zien. Maar nu is hij weg. Kun je hem mij even mailen.Complimenten met de site. Je doet het weer anders dan Henk van der Veer, Manon Thomas of ik zei de gek. Ik zoek het wat in het wat meer kritische, journalistieke. Jij bent wat filosofischer en dat is het mooie van dit ferskaat. En dat Hylpers, hou dat er alsjeblieft in.Groeten thús, ook van Henny en ik zal je volgen.Henk Doevendans


Hallo Henk voor bedankt voor je mail.

Ik heb die prent er toch weer afgehaald! Achteraf (gisteravond) vond ik het toch niet leuk en te oubollig. Je weet, dat er bij onze islamitische vrienden enorme rellen kunnen onstaan door (spot)prenten hahaha!!

Ik heb nog wat anders in mijn hoofd met de picture generator, dat zul je nog wel zien!! Je komt in goed gezelschap, dat beloof ik.
Ja dot hylpers ties mie het! Ut komt er so mar ut, foral as iek mei mijn gefoel iets opskriuw.

Henk iek les die elke dei!

groeten,

aanske

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer