Doorgaan naar hoofdcontent

Boekhandel van der Velde

M. vertelde me, dat ze deze week 's avonds op een terras in Amsterdam, een paar biertjes heeft gedronken met marokkaanse vrienden/vakgenoten. R wilde eergisteren wegdromen in de winkel bij boekhandel van der Velde. Haar aandacht en blik werd zonder erbij na te denken (bijna op afstand gestuurd), onverwijld in beslag genomen door een boek: De Langverwachte, geschreven door Abdelkader Benali (1975). Een rotterdams familieverhaal waarin verschillende personages naar elkaar op zoek zijn.
Abdelkader zat ook op dat terras aan het bier!

In de logs van Henk en Henk op 3 en 4 mei j.l.staat Jack Kooistra centraal. Die ene Henk
interviewde hem bij van Boekhandel van der Velde, de andere Henk opinieerde en deed er verslag in zijn log. Jammer dat ik er niet was!
Vanavond is Jack Kooistra in de herkansing bij Martin Simek op Radio 1. Misschien laat ik mijn MD recordertje wel mee lopen!!??
Check de Link!! "Jack Kooistra: "De Count lijkt mij wel een aardig stukje muziek"

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond